Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2013 17:04 - Kоледен подарък за женa
Автор: podarucizakoleda Категория: Забавление   
Прочетен: 647 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 18.12.2013 17:17


 Коледна изненада за жени с пълно портмоне

Пълно портмоне . Гениалната идея на подаръка се крие в неговата мултифункционалност. Първо: Има го елемента на изненадата в прецизно подбраното портмоне (този моден сезон нека да е от крокодилска кожа). Второ: Пълнежът (във вид на банкноти или дебитна карта с определена сума) изпълнява практичната функция, а именно, възможността да завършиш подаръка си сама.

image

Чудо на техниката . Noteboimageok, ipod, iphone, smartphone, mp3 player... Все чудесни "български" думички, които обаче радват не едно човешко сърце. Мобилните джаджи дават възможност да си винаги с любимата си музика, да сърфираш в нета, да работиш отвсякъде и по всяко време или просто да се забавляваш.
Атрактивен часовник . Жените не обичат да бъдат притискани от времето. Техният часовник е адски модерен, с разнообразни функции и уникална визия. Атрактивността измества цената като водещ критерий в избора.
Изкусително бижу . По Коледа колието, гривната и обеците дискретно изместват пръстена при избора на бижу за подарък. Пръстенът действа някак "обвързващо". Видът на метала и твърдостта на скъпоценните камъни зависят от възможностите на подаряващия и желанията на получателката.

Елегантна рокля .

 
image

Роклята е топ дрехата в дамския гардероб. Подарява се само на много близки жени, с чиито размери сте напълно наясно. Естествено, съществува и опцията за замяна в магазина. Важното е да се постараете да улучите модела, дори да сбъркате размера.

Секси бельо .
  image

Тук вече се намесва еротиката. Дори най-консервативните жени са готови за малко похотливи приключения в спалнята. Секси бельото е задължителното начало. След това се развихря въображението.

Идеална чанта . Вече сме си говорили за "идеалната" чанта. Тя е подчинена на модните тенденции, преминала е през стил контрола на притежателката си и е съобразена с финансовите възможности на купувача. Тази зима тя е голяма с къса дръжка или малка тип "sex shop".

image

Музикален албум за душата . Музиката е способна да разнежи и най-нечувствителната душа. Жените обикновено залитат по по-леките жанрове, но не винаги. Има дами, които може да спечелиш само с хеви ритъм. А защо не нещо класическо?
Книга за сърцето и ума . Един роман може да свърши чудеса с женското сърце, както и да провокира логическата мисъл и в най-нелогична среда (разбирай женския ум!). Последното беше шега! Иначе жанрът зависи от индивидуалните предпочитания на получателката, които трябва да проучите добре. image

Романтична ароматна свещ . Една малка ароматна свещ, много романтика. Традиционен, но и много интимен начин да покажеш обичта и привързаността си към някоя дама. Ако дамата си ти, пази пламъка в душата си!

    image sex shop
 



Гласувай:
5




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: podarucizakoleda
Категория: Забавление
Прочетен: 6245
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930